Alla inlägg under april 2012

Av fembarnsmammanannakarin - 13 april 2012 13:08

Är det idag....barnens kusin Vincent fyller 7 år idag,jag ringde och grattade honom innan   kalas nästa Söndag för honom.

I förmiddags hade vi funderingar på att åka och bada först men min gubbe och Amilia är inte helt 100 friska ännu så inte så bra och bada då..då blir dom säkerligen sämre igen..vi har varit hemma heeela påsklovet..lite tråkigt nu när dom är lediga men men vad gör man? så jag och Sofie ska baka lite idag istället   jag ska göra philadelphiatårta till Söndag då jag ska ha Perfect Home partyt här hemma och så ska jag och Sofie baka lite muffins och kärleksmums med tänkte vi. Mike ska ut och hålla på med veden...vilket jag inte tycker är så smart för han hade feber igårkväll och är inte bra ännu men han gör som han vill...


Idag blir det stekt lax,kokt potatis och dillsås till middag ...mums va gott!

Senare ska barnen och jag själv duscha och myyys på hög nivå med gott och tv   

Så ha en underbar fredagen den 13!



Av fembarnsmammanannakarin - 12 april 2012 18:01

Bättre väder idag och det är skönt...Amilia är på bättringsvägen verkar det som,hon är piggare idag och haft "endast" 37,3 idag "peppar ta i trä" men Mike börjar bli dålig...han hade 37,9 när han tog tempen här idag och varit liggandes i soffan näst intill hela dagen men han blev piggare nu på eftermiddagen/kvällen så han har åkt med Sofie och Melina o hämtar pizza nu  gott o slippa göra middag idag.

Annars idag har jag städat...dammsugit o mopapt golven på andra o första plan...Sofies kompis åkte hem vid 12-tiden...tidigare i eftermiddags så va jag;melian och Sofie ute en stund så melina fick cykla lite ihop med Nellie...dom passade oxå på och vara ute nu när det varit så fint idag...men det ska visst komma regn ikväll igen...tråkigt men men vad gör man...

Hepp dags att duka fram för dom kommer nog snart med pizza   


Ha en underbar kväll!



Av fembarnsmammanannakarin - 11 april 2012 17:29

Vi åt middag för ca 1 timme sen och som jag skrev tidigare idag så skulle vi ha min gubbes hemmagjorda potatismos,kryddade korvar (typ chorizo)  och grekisk sallad till...och det va SÅÅÅÅ gott! min gubbe är riktigt bra på att göra potatismos   underbart och ha en man som kan laga mat    slippa stå varje dag med maten och ha det ansvaret själv..och så blir det lite varierande med. Sofies kompis Matilda åt här oxå givetvis...dom har varit inne i Sofies rum hela tiden sen Matilda kom ...hör bara dom fnittra ibland (riktiga fjortisar hahahaha)

Amilia verkar lite piggare...hon hade 37,5 i temp vid 16-tiden så får se här ikväll vad hon har för då brukar tempen stiga.


Ikväll när dom små sover så ska jag,Mike och Robin spela igen...Age Of Empire   så kul ju! men jag har endast perioder då jag tycker det är kul och spela överhuvudtaget och sist va väl några månader sen.


Nä nu lite kaffe och bara slappa...

Ha en mysig kväll i regnet   



mmm

Av fembarnsmammanannakarin - 11 april 2012 13:10

Såå tråkigt väder...riktig tråkdag..Mike och Melina har åkt till affären...

Idag blir det gubbens jättegoda hemmagjorda potatismos,kryddiga korvar och grekisk sallad till...mums va gott!

Carina och min mamma kom vid 10-tiden på en snabbkaffe...dom stannade bara en stund..men det va trevligt  

Jag har faktiskt inte gjort nån nytta här hemma idag..man behöver såna dagar oxå..men ska ta och vika lite tvätt iallafall så man får bort det innan det kommer massa tvätt igen..kan vara gött o få bort det.

Amilia verkar piggare men fortfarande varm...ska ta tempen på henne snart.


Jag ska ta lite tid med barnen och hitta på något kul inne när det är sånt här väder...pyssla eller nått. kanske skriver ett inlägg ikväll igen   

Av fembarnsmammanannakarin - 11 april 2012 08:48

och tråkväder idag med....Amilia är inte bra ännu,liiite piggare men fortfarande feber,min stackars lilla prinsessa   jag ändrade min gyntid jag har imorgon för Amilia är sjuk så då kommer vi inte iväg till Borås...sååå typiskt! vill ju ha detta överstökat..men men vad gör man.

Mike sover..han gick ju av sin 6 dagars period igår morses men la sig aldrig så han tog barnen igår morses så jag fick lite sovmorgon så nu får han sova,det behöver han. Mike va krasslig igår med...lite snuvig,hostig och slö så nån skit är det som går men har inte märkt något mer än feber på Amilia ännu...så hoppas det endast blir det oxå..

 

Annars idag? ja Sofies kompis ska sova över...hon skulle sovit här igår tills idag egentligen för jag har lovat att hon ska få sova över en natt på påsklovet...gillar egentligen inte att ha nattgäster när nån av barnen är sjuka men vet ju inte hur länge detta sitter i på Amilia så jag sa att jag gör ett undantag...hon får sova över idag tills imorgon ändå om dom är lugna. Vi skulle åkt idag till Ulricehamns badhus men får ju skjuta på det nu när Amilia är sjuk så får hoppas på att vi kan åka till helgen.

 

Om ca 1 timma så kommer Carina på kaffe    vi har alltid roligt vid våra kaffemöten hahaha!

 

På Söndag ska jag ju ha Perfect Home partyt här hemma...så jag hoppas jag inte behöver avboka det oxå.

 

nä dags att göra sig ordning lite så man inte skrämmer Carina när hon kommer hahaha.

 

Idag ska jag INTE tvätta iallafall   

 

  

Av fembarnsmammanannakarin - 10 april 2012 18:27

ja uscha vilket väder det är idag....Amilia hade lite förhöjd temp igårkväll och i förmiddags hade hon 38,5...få se vart detta leder...om det är nån förkylning eller bara feber.

Jag,Melina och Sofie gick till min svägerksa en stund i förmiddags på kaffe och så Melina och Nellie fick leka lite...sen hem och börja med middag som blev spagetti carbonara idag...gott!

Sen började jag rensa bland småtjejernas kläder...bra och veta vad dom behöver i vår/sommarkläder innan vi åker till Ge-Kås nångång senare i vår. Blev en hel kasse med urväxta kläder från Melina som jag gick och lämnade till Nellie  bra att det kommer till användning.


Nu ska jag strax hänga tvätt....ja jag vet.. igen! sen en dusch och senare ska jag,Mike,Robin och Sofie spela ett spel som heter Age of Empire...ett strategispel som vi tycker är skitkul!


Dags att ta mig ner till tvättstugan där jag aldrig är    


Av fembarnsmammanannakarin - 9 april 2012 08:52

är det idag...just nu snöar det här...så tråkigt,vill ju ha vååår!

Jag fick mer än tvättning gjort igår...jag dammtorkade,dammsög och moppade golven oxå ...så skönt och fått det gjort.Amilia va slö hela dagen igår så tog tempen på henne för att kolla och då hade hon 37,5 så förhöjt va det ..men har inte varit mer än det,nu på morgonen är hon alltid slö men få se här under dagen vad som händer..va ett tag sen hon va sjuk nu så skulle inte förvåna mig om det kommer nu.

Inatt sov jag dåligt...Amilia vaknade till 2 ggr men var inte bara då jag vaknade...utan låg och vred och vände mig,fick ingen ro att sova riktigt..vet faktiskt inte varför?..så när barnen vaknade 7.30 så va jag bra trött!  jag och tjejerna har ätit frukost och så ska jag strax dricka lite kaffe med så jag piggnar till...Mike sover för han har jobbat sitt första nattskift.

 

I eftermiddag/kväll nångång kommer svärföräldrarna på fika..då blir barnen glada    annars idag verkar det bli en lugn dag. Nån dag denna veckan ska vi åka och bada i Borås eller Ulricehamn och på Torsdag ska jag till Gynmottagningen för att göra undersökning inför steriliseringen...ska bli sååå skönt när det är gjort!

 

Nä nu kaffe så jag vaknar till liv...

 

 

 

Av fembarnsmammanannakarin - 8 april 2012 12:05

Påskdagen idag och jag fick sovmorgon idag,sov till kl 10 och det va behövligt!

idag blir det en lugn dag...ska dammsuga och vika tvätt m.m bara...Mike ska snart lägga sig och sova några timmar snart för han ska jobba nattpass ikväll.

Jag har glömt säga att vi har bokat husvagnsplats på Böda Sand mellan 9 Juli-19 Juli ...så det blir att vi åker dit,men vi måste ha en större husvagn först så vi letar nu..måste ha iallafall en minst 590,helst 630-650 ...ska sälja våran lilla husvagn så får man pengar där att lägga på en större. Så jag hoppas vi hinner köpa en innan vi ska åka...

Min syster + familj,ett par vänenr till oss Martina och Cholla o deras barn och några till som vi känenr ska dit med...Roligt!  


Jag sååå mycket tvätt nu när Amilia kissar mer,tror det är Theralenen hon får som gör att hon kissar mer. Jag tvättar ca 15 maskiner tvätt i veckan och 5-7 maskiner är bara Amilias tvätt...så tvättar inte jag på 2-3 dagar så har jag 6-7 maskiner tvätt...så jag måste tvätta varannan dag iallafall för att inte samla på mig för mycket tvätt...tycker det är jobbigare och tvätta 7 maskiner en hel dag...herregud detta inlägget handlar ju hälften om min tvätt...hahahaha! så intressant och läsa    så för att göra det mer intressant så ska jag nu vika tvätt och hämta mera tvätt att vika  


Önskar er en bra påskdag! ni vet ju iallafall vad jag ska göra...TVÄTTA! haha



Presentation


Våran ängel Joline 21/2 2011


Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor
Vi ville lära känna dig mer, både syskon,far och mor
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår
Ett barn för lite finns det alltid i familjen vår ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards