Alla inlägg den 24 maj 2012

Av fembarnsmammanannakarin - 24 maj 2012 11:22

Nu va det några dagar sen jag skrev här...varit lite fullt upp och så har jag haft skitjobbigt med min pollenallergi   testar nu 4 olika slags pollentablett nu så får se om den funkar då.

I Lördagskväll blev Melina sjuk...hög feber som gick upp och ner fram tills i Onsdags och så kom hostan.Amilia fick feber i Söndags men än sålänge ingen hosta. Dom börjar bli bättre ,febern är inte så hög men Melias hosta kommer på kvällar,nätterna o morgonen...

I Tisdags va skolpsykologen här på hembesök för att visa papprena han skrivit och tester han gjort med Amilia m.m och han säger som skolkurstorn,skolpedagogen och amilias fröknar hon uppnår inte kraven för att klara av grundskolan...efter tester m.m han gjort på Amilia så har han satt ett genom snitt vilken ålder i utveckling Amilia är i nu och det är som jag tänkt med ca 3 år ligger hon på i sin utveckling. Igår hade dom möte i skolan för att prata om Amilia och särskola och retorn för särskolan kommer ringa oss om det sen när beslutet är taget.

 

Igår ringde dom från krematoriet i Borås...hon va tvungen och ringa för nu har det gått över 1 år och dom ville veta nu om vi har några önskemål vilken minneslund askan ska spridas....hon sa att dom får inget göra första året om man har sagt önskemål vilket vi gjorde men tycker det är rent ut sagt förjävligt att dom väntar ett helt år för att ringa om det...det va ju skitjobbigt och sår som börjat läka revs ju upp lite igen...och hon jag pratade med verkade bra för hon sa att hon förstår att det rivs upp lite...vi bestämde att jag skulle prata med min man och sen återkomma...jag ringde efter en timme tillbaka och sa att vi bestämt att vi vill ha våran Joline på en minneslund i närheten här vi bor,hon sa att vi kommer få en minneslapp vilken minneslund hon finns på då eller så ringer hon mig...usch tyckte det va skitjobbigt och prata om det nu när det gått över 1 års tid...kände att begravning av henne skulle varit klart för längesen..

 

Jag och Melina tog en en sväng till Maire på kaffe igår på eftermiddagen för att komma ut lite och för att hämta Sandras saker hon beställt....det kom ju inte då hon skulle fått det...varit krångligt med den beställningen måste jag säga så jag hoppas min sista sak jag beställde på mitt party kommer vecka 23 som det är sagt nu.

Melinas hosta blev hemsk igår efter vi hade varit iväg för Melina va ju ute och lekte,hon verkade så pigg så därför jag tog med henne...hon har ju inte haft feber sen 2 dagar tillbaka...men märkte att det va nog för tidigt...så idag blir det att bara vara hemma med tjejerna så dom får vila, (så gott det går iallafall) tråkigt och vara inne när det är så fint väder men vill att dom ska bli bra tills Lördag då vi ska ha kalas för min son...jag ska passa på att baka lite idag när jag ändå inte kan gå ut med barnen. Min son ville så gärna ha kärleksmums på sitt kalas så det ska han få då    mina största barn är ju så stora så vi har sagt att dom får bestämma själva vad vi ska bjuda på när dom fyller år...så min son har bestämt smörgåstårta, så gör jag en vanlig tårta med för vissa som inte äter smörgåstårta och så ville han jag ska baka kärleksmums med   Imorgon ska jag göra smörgåstårtan.

Min dotter Sofie ska till Liseberg med skolan i eftermiddag   detta har hon väntat på länge nu så jag hoppas hon och hennes kompis Matilda får det jätteroligt!  hon är hemma sent ikväll så min gubbe får hämta henne antagligen här i Limmared eller Tranemo,hon ska ringa om det när hon är på väg hemåt. Vill inte att hon går själv ute sent på kvällarna.

 

Nu ska jag sätta upp fönsternät i vårat sovrum,sååå varmt där nu så vill kunna ha öppet på nätterna med och kan vara gött och slippa mygg och andra äckliga insekter..

 

ha en underbar dag!

 


Presentation


Våran ängel Joline 21/2 2011


Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor
Vi ville lära känna dig mer, både syskon,far och mor
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår
Ett barn för lite finns det alltid i familjen vår ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards