Alla inlägg den 17 maj 2012

Av fembarnsmammanannakarin - 17 maj 2012 10:33

Jag har inte skrivit på 2 dagar här nu så får väl uppdatera lite då.

 

Som jag skrev sist så var Melina hos tandhygienist i Måndags och Amilia i Tisdags och det gick bra...inga hål iallafall   sen va tisdagen ganska så lugn.

Igår hade vi hembesök från skolan igen...hon som va när skulle bara visa lite papper angående Amilias utveckling i olika ämnen i skolan och hon sa som bla skolpsykologen och kuratorn sagt att hon uppnår inte grundskolenivån.

Efter hon hade åkt så åt vi lite frukost sen hämtade vi Melina på dagis.

Igår kväll hade jag ett h*lvete med min pollenallergi...högerögat svullnade upp...uha va riktigt jobbigt...tycker inte dom tabletterna jag tar hjälper nått så ska  köpa Kestine och testa imorgon tänkte jag...får hoppas den hjälper bättre.

Idag är det lite bättre med allergin men är öm i ögonen och näsan täppt...

Snart komemr min syster med barn och ska klippa hårtopparna på mig och min dotter Sofie...mitt hår är sååå slitet på topparna så får klippa minst 5 cm nu...vill inte på mitt hår som blivit så långt men inte snyggt med långt slitet hår heller.

I eftermiddag åker dom stora barnen till sin farmor och hälsar på tills imorgon...tycker det är så bra att dom har så bra kontakt med henne fast dom inte har det med sin pappa.

 

Pratade föresten med rektorn igår på skolan som min son går i...lång historia men det handlar om hans sk pappa..vi ska ha möte på Måndag med rektorn och klassföreståndaren..rektorn sa att vi har ju delad vårdnad så egentligen ska hans pappa va med men jag sa att då kommer nog inte min son komma på mötet..jag sa att det kanske är bättre om hon har möte med hans pappa själv..så vi kom överens om att göra så.. så hon ska ringa hans pappa och som rekorn sa med egna ord "tvinga honom att komma på möte" jag sa att det ska bli intressant och höra vad han har och säga för enligt honom har han ju inte gjort nått fel...rektorn sa att det brukar låta så.

 

Jag hoppas deras pappa skäms när rektorn ringer honom....o jag hoppas han går på mötet med rektorn men jag tvivlar på det eller så går han för att visa sig bra....

gahh! blir så arg på föräldrar som bara kan strunta i sina egna barn!

jaja det blir väl bra i slutändan ....måste tänka positivt annars blir jag galen på detta.

 

Hepp ska sätta igång kaffe då...syrran komemr ju snart

ha en underbar Torsdag!

 

Presentation


Våran ängel Joline 21/2 2011


Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor
Vi ville lära känna dig mer, både syskon,far och mor
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår
Ett barn för lite finns det alltid i familjen vår ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards