Alla inlägg den 8 maj 2012

Av fembarnsmammanannakarin - 8 maj 2012 17:24

Kan man säga att vi haft både igår och idag...sitter nu lite och bara tar det lugnt..

 

Igår lämnade vi barnen på skola och dagis,sen hem och åt frukost och jag grejade lite...sen fick vi kaffebesök av carina så vi satt och tjötade lite....gubben hämtade Melina ifrån dagis och när dom kom hem så åkte Carina och jag gav Melina nått att äta och så dammsög jag snabbt... Sen åkte vi och hämtade Amilia i skolan och sen raka vägen till Borås lasarett...jag hade tid på Gynmottagningen för träffa läkare och undersökning inför sterilisering...så gubben släppte av mig utanför Lasarettet och så åkte han o barnen vidare till Coop Forum och handlade lite vi behövde + en ny duschslang för våran har börjat läcka.

Allt gick bra på Gyn och jag får en tid inom 3 månader för steriliering...ska bli sååå skönt när det är gjort!

Sen åkte vi till Lockeryd och köpte blomjord 5 st 20 liters säckar för 99 kr och så blev det 2 penseér,en gran som ska planteras i trädgården och så köpte jag det vita dekorhjärtat som såldes ut billigt nu...39 kr rea och innan 129 kr.

När vi kom hem va klockan nästan 15.30 och då va det dags att börja med middagen....det blev stuvade makaroner och farmabiffar. Sofie hade med sig sin klasskompis hem Matilda (dom är bästa vänner) så hon åt här med...sen gjorde jag chokladpudding,vispgrädde och så fruktsallad...blev till efterrätt igår och det gillar ju barnen skarpt!   

 

Efter maten gick gubben ut och fortsatte med veden och kom in lite efter 19-tiden igen och då hade jag lagt dom minsta. Sen tog jag mig en dusch och bara slappade framför tv:n.

 

Idag så va det ju samma rutin som alltid...lämnade barnen till dagis/skolan och hem snabbt för Handlägagren från kommunen skulle komma kl 9 ...när hon kom så satt vi och pratade om hur många timmar jag lägger extra på Amilia varje vecka och vi räknade ut att vi (mest jag) lägger mellan 18-20 timmar/veckan utöver det vanliga med ett barn så hon skulle kolla över detta och fundera och räkna igenom timmar m.m ..så får vi först en skriftlig sammanfattning hemskickad och efter det kommer beslutet om jag blir beviljad att bli assistent eller inte...hon sa att hon trodde inte det ska vara några problem men hon ville inget lova. Så bara att vänta och se vad hon beslutar först och främst om jag får bli assistent till henne och sen hur många timmar hon beviljar.

Hon gick runt 10-tiden och efter det kom brorsans tjej Sandra n stund och sen ringde min syster som va på väg till dagis för att hämta sin minsta och undrade om hon o morsan o syrrans 2 minsta kunde komma förbi på en kaffe så dom tog med min minsta Melina och brorsans dotter med...alla 3 kusinerna går på samma dagis och avdelning   så dom kom lite efter 11 sen gick syrran,morsan och barnen lite efter 12 igen för syrrans son (som går i samma klass som Amilia) kommer med skolbussen runt 13-tiden så va tvungen och vara hemma då. Sandra gick lite efter kl 13 och vi hade bestämt rester till middag idag så jag värmde lite mat till oss.

Jag har ju andra pollentabletter nu för Clarityn hjälper inte så mycket och dessa är bättre men jag har blivit såå trött och orkeslös av dom bara...så har inte fått knappt nått gjort här nu på eftermiddagen...jag har igång andra maskinen tvätt iallafall för där får jag inte hamna efter...blir så himla mycket på en gång annars. Gubben är ute nu och kapar och klyver ved..skönt när det är klart.

Har legat lite och vilat i soffan en stund för sista orken försvann ur mig bara...varit mycket hembesök,tider och pappersarbete sista tiden så man blir ju helt slut i huvudet av allt.

 

Imorgon efter barnen har lämnats så ska vi handla lite inför helgen så är det gjort...sen kl 14 kommer skolkuratorn och lämnar lite papper och prata lite till...sen har vi inget mer planerat imorgon och det är sååå underbart!!

 

Känner mig piggare nu efter jag fick ligga och vila lite innan så ska få lite gjort innan barnen ska läggas.

 

Ciao!

 



Presentation


Våran ängel Joline 21/2 2011


Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor
Vi ville lära känna dig mer, både syskon,far och mor
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår
Ett barn för lite finns det alltid i familjen vår ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards