Alla inlägg den 31 mars 2012

Av fembarnsmammanannakarin - 31 mars 2012 08:41

Amilia vaknade runt 3-tiden inatt...bytte hennes blöja (hade inte kissat igenom) och la henne igen sen gick jag och la mig oxå men tog en stund innan jag somnade om,tror det är vanan än att vakna flera ggr per natt med Amilia...för har vaknat flera ggr andra nätter och då när Amilia sovit...men kroppen vänjer väl sig snart. Det dumma i det hela är att under dom veckorna hon får theralendropapr så sover hon oftast hela nätter nån natt hon vaknar 1-2 ggr men så är det ju så att vi måste ha ett uppehåll ifrån Theralen med för det är inte bra om hon får det hela tiden enligt läkaren vilket jag oxå tror...så under den perioden då hon inte kommer få det så komemr hon ju vakna flera ggr per natt igen och nu börjar jag vänja mig vid att "endast" vakna 1-2 ggr per natt emellanåt men sen måste jag ju återgå till att vakna flera ggr per natt igen under tiden då det är uppehåll....sen dags att ge henne dropapr igen och vänja sig vid att kunna sova mer igen...jaja få se hur detta går men det positiva i det hela är att när hon får dropparna så får både jag och hon sova betydligt mer iallafall.

 

Barnen vaknade 07.50 så det va skönt att få sova såppass ändå...innan Amilia fick dessa droppar kunde hon först och främst vakna fler ggr per natt och sen gå upp mellan 06-07 på morgonen vilket man tycker då att hon borde sova lite längre på morgonen när hon sovit dåligt på natten...för om Melina vaknar till (vilket händer väldigt sällan) så sover hon lite längre på morgonen.

Barnen har ätit frukost och nu sitter dom och myser med sina täcken i soffan och tittar just nu på Djungelhjul    Jag ska äte lite frukost jag med och ta kaffe ...slöat lite nu på morgonen.Resten av familjen ligger och sover än.

 

I eftermiddag/kväll åker vi och lämnar tjejerna till farmor och Sofie ska med dit oxå och sova över,jag tycker hon är för "liten" ännu att lämna hemma själv..Robin ska ju vara hemma och ha en kompis översovandes men han blir 17 år och hon är endast 14 så känner att nej.. hon får vänta iallafall minst 1 år till beroende på vad hon klarar av i ansvar då.

Sen ska vi iväg till en mc-klubb som heter Asgård Mc...dom har renoverat sitt klubbhus så det ska vara våffelfest där ikväll..har aldrig varit där innan men det blir nog skitskoj. Vi funderar bara lite på vart vi ska vara innan vi ska dit...vi vill gärna på nån förfest före eller sitta hos nån innan vi ska till klubben men Mike känner ju en j*vla massa folk så det ordnar sig nog.

 

Ser nu när jag tittar ut genom vardagsrumsfönstret att det snöar! ja men det är ändå sista mars än och jag kände på mig att det skulle komma mer snö men tror inte det blir alls mycket (förhoppningsvis).

 

Senare blir det tömma diskmaskinen,dammsuga m.m...få lite gjort innan vi åker kan vara ganska så skönt.

Nu frukost och kaffe..

 

Ha en underbar lördag!

Presentation


Våran ängel Joline 21/2 2011


Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor
Vi ville lära känna dig mer, både syskon,far och mor
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår
Ett barn för lite finns det alltid i familjen vår ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards