Alla inlägg den 9 juni 2012

Av fembarnsmammanannakarin - 9 juni 2012 15:07

Ojoj! fy mej som inte skrivit här på över 1 vecka nu   men det har varit rätt så fullt upp.

Kan börja med att fredag 1 juni-söndagen 3 juni va vi i High chaparral på swedish bikemeet och det va kul. Det tråkiga va väl att fredagen när vi kom fram till våran stuga så va vi pisseblöta för det spöregnade heeela vägen dit...så det va ingen höjdare och åka mc i regnet haha.. men tog en varmdusch och på med torra kläder....det regnade där ända fram till ca 20.30 sen tog vi oss ut och gick runt lite...käkade m.m men det va ju kallt så blev bara att vi va ute ca 2 timmar sen gick vi till stugan igen....vi tittade på tv och bara njöööt av egentiden ihop   vilket händer ganska så sällan faktiskt...Lördagen va det bättre väder...lite varmare ..kom nån regnskur på eftermiddagen men det försvann fort....så vi grillade och blev att vi grillade ihop med ett annat skönt gäng som hade stuga där med....sen efter grillning blev det matkoma ett tag haha! Sen gjorde vi i ordning oss och gick ut och nu va det bättre med folk ute med...vi gick på marknaden och kikade lite...jag köpte mig en snygg luvtröja med vargar på skitfin,ett par kamouflerade byxor oxå skitsnygga och en svart väst. Min gubbe köpte en kamouflerad "bombajacka" och en luvtröja med som va riktigt snygg...kikade till barnen med men fanns inget direkt till dom...men vi va inne i en "alltiallo affär" inne i high chaparral och där hittade jag lite hello Kittyklistermärken till Melina,ett paket med olika slags djur till Amilia och en go parfym till Sofie med hittade inget till Robin tyvärr ...svårare och köpa till honom med.

Sen satt vi hos några vi kände inne på campingen och drack lite och tjötade...sen började Rydell & Quick spela kl 23 inne på High Chaparral.

 

Senare på kvällen så va vi ute på ett ställe...och dom spelade gamla godingar och vi hade jätteskoj  

 

På Söndagen va det dags att packa ihop,städa i ordning i stugan och lämna nyckeln....sen brummade vi hemåt i ett mycket bättre väder   

I veckan nu så har jag hållt hemma Melina och Amilia Måndag-Onsdag så Torsdag blev det skola och dagis...dom va inte dåliga men hostan satt kvar lite så tyckte bättre hålla dom hemma lite extra då...Igår åkte vi till affären och sen blev det fyndlagret för att köpa present till Madde ,Melina och Amilias faster som fyllde 23 år den 28 Maj...hon har kalas idag men vi kan tyvärr inte komma   För när vi kom hem från affären igår så tyckte jag Melina verkade slö och hon sa att hon frös så tog tempen på henne och visst hon hade 38,7 i temp....fattar inte vad det är för skit som kommer och går...så blir att vara hemma idag istället...gubben skulle åkt men vi va ju iväg i Torsdags och hämtade en skylift som vi hyrt för ytterkanterna av vårat tak typ under,det träet måste tvättas och målas och nu såg han här igår att det antagligen kommit in fukt där med för dom som bott här tidigare har inte lagt takpannorna ända ut i kanten så det har kommit in fukt där då....så det behövs bytas lite bräder och läggas på takpannor och rikigt denna gången! så nu är han i Borås för att köpa material.

 

Jag och dom minsta har bakat äpple/kanelmuffins med   och dom blev riktigt goda oxå.

Jag ska ner till tvättstugan nu och hänga upp tvätt sen börja med maten....blir rester idag bara så man blir av med det...hatar att slänga mat!

 

Jahopp det blev en del att skriva om när man inte uppdaterat på ett tag hahaha!

 

Ha en underbar Lördag! 

Presentation


Våran ängel Joline 21/2 2011


Vi saknar dig vår ängel
och sorgen är så stor
Vi ville lära känna dig mer, både syskon,far och mor
Du bor i våra hjärtan
men i oss finns ett sår
Ett barn för lite finns det alltid i familjen vår ♥

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards